Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

تیم ملی فوتبال کلمبیا از ساعت 3:30 بامداد امروز (شنبه به وقت تهران) در مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات کوپا آمه‌ریکا در ورزشگاه ماراکانا به مصاف شیلی رفت که جدال دو تیم در 90 دقیقه قانونی بازی به تساوی بدون گل انجامید و در نهایت در ضربات پنالتی این شیلی بود که موفق شد 5 بر 4 به برتری برسد و ضمن حذف شاگردان کی‌روش از گردونه رقابت‌ها، به جمع چهار تیم برتر صعود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه انگلیسی زبان «نشنال» چاپ ابوظبی در گزارشی به انتقاد از کی‌روش و عملکرد تیم تحت‌هدایتش در مسابقات کوپا آمه‌ریکا 2019 پرداخت. در بخش‌هایی از گزارش این نشریه اماراتی آمده است:

«درست همانند مائوریتزیو ساری که روزانه 60 نخ سیگار می‌کشد، تیم ملی فوتبال کلمبیا هم عادت بدی دارد و آن تداوم گرایش به شکست در میادین بزرگ فوتبالی است، اینکه حتی زمانی که همه چیز به سودشان است، راهی برای شکست خوردن پیدا کنند.

کلمبیا در دهه 90 میلادی با وجود داشتن ستاره‌هایی همچون کارلوس والدرما و فاستینو آسپریلا هرگز نتوانست از مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی بالاتر برود و هرگز هم نتوانست به فینال کوپا آمه‌ریکا راه یابد. حتی زمانی که آنها در سال 2001 سرانجام قهرمان آمریکای جنوبی شدند، به جای اینکه به موفقیت خود تداوم ببخشند، به مدت یک دهه از کسب سهمیه حضور در مسابقات جام جهانی عاجز ماندند.

نمایش‌های تیم ملی کلمبیا در جام‌های جهانی 2014 و 2018 باعث شد تا دوباره خوشبینی به این تیم پدیدار شود. به ثمر رساندن 18 گل در این دو دوره جام جهانی 2018 ثابت کردن که سنت بازی هجومی آنها مسئله نیست، اما شکست ناباورانه آنها مقابل ژاپن در اولین بازی‌شان در مرحله گروهی جام جهانی 2018 و موقعیت‌هایی که در اختیار رقبای‌ دیگرشان قرار دادند، نشان داد که آنها نیاز به تقویت خط دفاعی‌شان دارند.

کلمبیا تنها تیمی بود که با کسب حداکثر امتیار  و بدون گل خورده از مرحله گروهی کوپا آمه‌ریکا 2019 صعود کرد. آنها در تقابل با شیلی در مرحله یک‌چهارم نهایی هم دروازه‌شان را بسته نگه داشتند، اما در نهایت برای سومین بار در چهار دوره اخیر این تورنمنت در مرحله یک‌چهارم نهایی از گردونه رقابت‌ها کنار رفتند.

کی‌روش پس از شکست 5 بر 4 تیمش مقابل شیلی در ضربات پنالتی جمله فیلسوفانه‌ای گفت و اظهار داشت: ضربات پنالتی بیشتر بسته به اراده خدا دارد تا اراده ما. همیشه اوضاع همینطور بوده و همینطور هم باقی خواهد ماند.  

این شکستی است که باید کی‌روش بابتش مورد سرزنش قرار بگیرد. با وجود یک روز استراحت بیشتر نسبت به شیلی و در تقابل با تیمی که بالاترین میانگین سنی این تورنمنت را داشت، کلمبیا مجبور شد خیلی زود دوندگی بالایی در زمین داشته باشد. با وجود تحسینی که از استحکام خط دفاعی تازه شکل گرفته این تیم صورت گرفت، آنها تنها یکبار موفق شدند شوت در چارچوب دروازه شیلی داشته باشند، این در حالی است که دو گل شیلی با استفاده از کمک‌داور ویدئویی (VAR) مردود اعلام شد».

انتهای پیام/

منبع: وانا

کلیدواژه: کارلوس کی روش تیم ملی فوتبال شیلی تیم ملی فوتبال کلمبیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۵۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف

به گزارش «تابناک» به نقل از روزیاتو، رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

چشم‌انداز اقتصادی این دو کشور از زمان پایان دوره همه‌گیری کووید-۱۹ متفاوت بوده است.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

جفری روچ، اقتصاددان ارشد LPL Financial در مصاحبه ای با سی‌ان‌بی‌سی گفته است:

    احتمالاً اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه‌های بعدی رشد کمتری خواهد داشت، زیرا میزان هزینه مصرف‌کنندگان افت کرده و به همین دلیل، سرعت رشد اقتصادی کمتر می شود.

در حالی که تورم نرخ پس‌انداز را پایین آورده و فشار بر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، روچ انتظار دارد که در اواخر سال ۲۰۲۴ با کاهش کلی تقاضا، تورم نیز کاهش یابد.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

    تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

    مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده است. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • چرا هیچ بازیکنی را نباید با رونالدو نازاریو مقایسه کرد؟ (زیرنویس فارسی)
  • فیلم/ گشت و گذار پلنگ در جنگل‌ ساری
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • گشت وگذار شبانه پلنگ در جنگل ساری
  • ویدیو/ روزی که فوتسال ایران سوم دنیا شد
  • روز پسر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / روز پسر ۱۴۰۳ کی است؟
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • فوتبال از دریچه فان؛ هواداران بارسلونا در هر مرحله از لیگ قهرمانان
  • گسترش خیزش جهانی دانشجویان حامی فلسطین / پلیس آمریکا دانشگاه کلمبیا را محاصره کرده است + فیلم
  • روز پسر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟